top of page

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan yhdessä, miten Joiqu voidaan valjastaa organisaatiosi, hankkeidesi tai projektiesi työkaluksi!

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Kiitos!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
Joiqucom-kuvitus-padi-ja-mobile.png

TARINAMME

Joiqun juuret ovat syvällä mainostoimistomaailmassa: alun perin Joiqu kehitettiin vain yhden toimiston käyttöön, itsellemme. Pian Joiqua toimeksiannoissaan käyttäneet asiakkaat alkoivat kysellä, voisivatko he saada palvelua käyttöön omissa yrityksissään. Emme olleet kuvitelleetkaan palvelun tuotteistamista – olimmehan rakentaneet Joiqun vain itsellemme, omaa työskentelyämme helpottamaan. Voidaan ehkä sanoa, että onnistuimme vahingossa. Se, minkä loimme aluksi itsellemme, omaksi työkaluksemme, on kasvanut itsenäiseksi yritykseksi.

 

Joiqun perusajatus ei ole muuttunut.

 

Meitä ajaa eteenpäin edelleen se sama alkuperäinen halu etsiä yksinkertaisen kaunista ratkaisua. Tavoitteenamme on helpottaa työskentelyä mahdollistamalla tekijänsä näköinen työ – tinkimättä palvelun laadusta tai käyttökokemuksesta. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden työskennellä vapaammin, tavan toteuttaa itseään ja omaa luovuuttaan ilman rajoja. Haluamme tehdä työstä jälleen hauskaa.

 

Parempia työskentelytapoja jatkuvasti etsien,

- Jari & Team Joiqu

Joiqucom-kuvitus-8.jpg

LIITY TUHANSIEN TYYTYVÄISTEN KÄYTTÄJIEN JOUKKOON

Maailman helppokäyttöisin digitaalinen työtila ja viestintäalusta. Nopea ja vaivaton aloitus - käytössä heti.

Joiqu_logo_transp.png

0400 280 065

@Joiqucom

Kasarmintie 21,

FI-90130 Oulu

VERKKOLASKUTUSTIEDOT:

2055367-3

Nordea, NDEAFIHH

FI5710613000619492

bottom of page