top of page
Joiqucom-kuvitus-12.jpg

DIGITYÖTILA TIIMIEN JA PROJEKTIEN KÄYTTÖÖN

Keskitä tiedostot, viestintä ja tieto yhteen helppokäyttöiseen sijaintiin, jossa se on käytettävissä ajasta tai paikasta riippumatta. Tee yhteistyötä, kommunikoi ja työskentele tehokkaammin tiimin sekä sidosryhmien kanssa.

Vähemmän sähköpostia ja turhia kokouksia

Digitaalinen työtila auttaa tiimejä aina pienistä ryhmistä pk-yrityksiin keskittämällä viestinnän, tiedon ja tärkeät tiedostot yhteen helppokäyttöiseen sijaintiin, johon kaikilla on pääsy ajasta tai paikasta riippumatta.

 

Vähemmän aikaa kuluu tiedostojen etsimiseen, viestien kaivamiseen sähköpostiketjuista ja päällekkäiseen työhön. Tiedonkulku paranee, sähköposti vähenee ja työskentely sujuvoituu. 

tiimi ikoni.png
tiimi ikoni.png

Tiedostot, viestit ja tieto aina saatavillasi

Yksi sijainti tiimin, asiakkaiden ja projektiesi tiedostoille, viestinnälle sekä tiedolle. Digityötila yhdistää kaikki tärkeät asiat yhteen sijaintiin, jossa ne ovat helposti löydettävissä, tarkasteltavissa ja jaettavissa eteenpäin. Digitaalinen työtila skaalautuu tarpeen mukaan eri osastojen ja tiimien, kuten myynnin, konsulttien, johtoryhmätyöskentelyn tai viestinnän tarpeisiin.

 

Digityötilassa viestintä ja projektihistoria ovat aina saatavilla ja tarvittavat tiedostot ovat helposti löydettävissä. Läpinäkyvän ryhmätyöalustan avulla parannat tiedonkulkua, vähennät tiedon etsimiseen kuluvaa aikaa ja varmistat, että tiedonkulku ei katkea. 

Saumattomasti osaksi Visma Severan projektinhallintaa

Seuraatteko projektienne edistymistä Visma Severassa, mutta työtiedostot kulkevat edelleen sähköpostin tai pikaviestisovellusten avulla tiimin jäsenten kesken? Aukaise projektiviestintä kaikille näkyväksi ja loogisesti eteneväksi keskusteluksi Joiquun, kun integroit sen osaksi Visma Severaa! 

 

Projektit ja asiakkuudet siirtyvät automaattisesti Severasta Joiquun, ja pysytte aina ajan tasalla uusimpien keskustelujen ja tiedostojen suhteen.

tiimi ikoni.png

KÄYTÖSSÄ MINUUTEISSA

Joiqun käyttöönotto vie vain muutaman minuutin, ja on käytössäsi jo saman päivän aikana. Ei raskasta IT-projektia, vaan helppokäyttöinen työtila projektien ja hankkeiden osallistujille. 

YKSI SIJAINTI KAIKILLE TIEDOILLE JA MATERIAALEILLE

Joiqun avulla keskität hankkeiden ja projektien tiedon, viestinnän sekä tiedostot yhteen sijaintiin, johon työryhmillä ja sidosryhmillä on pääsy ajasta tai paikasta riippumatta – niin halutessasi.

HELPPOKÄYTTÖINEN PILVIPALVELU AINA KÄYTÖSSÄ

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen Joiqu toimii laitteesta riippumatta, joten voit keskittyä rauhassa olennaiseen. Pilvessä sijaitseva työtila toimii selaimella, olit sitten toimistossa tai työmatkalla.

Maikku Raittimo
Hankekoordinaattori, Visit Arctic Europe

Tuo mielenrauhaa, kun tietää, että kaikki tärkeä tieto on yhdessä paikassa ja helposti löydettävissä. Olemme siirtyneet lähes kokonaan sähköisiin kokousmateriaaleihin, mikä helpottaa työskentelyä ja edistää läpinäkyvää tapaa toimia.

Laura Laine
Kehitysjohtaja

Palvelu on poistanut turhaan projektinhallintaan kuluvan ajan ja sähköpostikaaoksen. Joiqun avulla voimme viestiä ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, joka puolestaan parantaa omaa palvelukokonaisuuttamme. Myös asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palvelun tuomiin hyötyihin.

Joiqucom-kuvitus-7.jpg

Unohda sähköpostikaaos ja aloita tuottavampi työskentely jo tänään!

Kaikkiin versioihin sisältyy palvelun tärkeimmät perusominaisuudet, rajaton määrä projekteja, viestejä ja tiedostoja. Edulliset pakettimme alkaen 10 käyttäjälle. Lue lisää hinnoittelu-sivultamme.

Joiqu_logo_transp.png

0400 280 065

@Joiqucom

Kasarmintie 21,

FI-90130 Oulu

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirje ....

Kiitos rekisteröinnistä

bottom of page