top of page
GettyImages-1272319404_ravid.jpg

PROJEKTINHALLINTA

Hallitse projekteja ja pysy ajan tasalla missä vain. Joiqu on helppokäyttöinen projektiviestinnän työkalu, jolla yhdistät työntekijät, asiakkaan ja yhteistyökumppanit yhteen työtilaan verkossa.

Helppo projektinhallinta

Projektien hallinta on luotu yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi. Luo hälytyksiä, liitä osallistujia ja hallitse projektioikeuksia yhdestä näkymästä.

tiimi ikoni.png

LUO, MUOKKAA JA HALLITSE

Luo, muokkaa ja hallitse projekteja vaivattomasti yhdestä näkymästä. Lisää osallistujia, aseta määräaikoja ja luo automaattisia hälytyksiä.

KÄYTTÄJÄKOHTAISET OIKEUDET

Muokkaa projektioikeuksia käyttäjäkohtaisesti. Liitä käyttäjiä asiakkuuksiin ja projekteihin tai muuta käyttäjien oikeuksia projektinäkymästä. 

ENEMMÄN RESURSSEJA

Vapauta tekijöiden resursseja työhön, jolla on merkitystä. Vähennä projektien hallintaan kuluvaa aikaa, ja jaa tehtäviä tiimin kesken.

tiimi ikoni.png

Viimeisimmät tapahtumat

Viimeisimmät tapahtumat pitää sinut ajan tasalla viesteistä, tiedostoista ja päivityksistä projekteihisi liittyen.

Nopea katsaus uusimpiin tapahtumiin.

 

Viimeisimmät viestit, tiedostot ja sivut heti saatavilla.

 

Pysy ajan tasalla projektien aikatauluista, muutoksista ja etenemisestä.

Tehokasta projektiviestintää osana Visma Severan projektinhallintaa

Joiqun voi integroida vaivattomasti osaksi Visma Severa projektinhallintaa, jolloin Severan asiakastiedot sekä projektit siirtyvät näppärästi suoraan Joiquun.

 

Tuomalla tiimin, asiakkaasi ja sidosryhmäsi osaksi läpinäkyvämpää työskentelyä parannat asiakaspalvelukokemusta ja projektien sujuvampaa viestintää. Projektien ajantasainen tieto on koostettuna yhdessä paikassa, helposti kaikkien projektiin osallistuvien saatavilla. Keskitetty projektinhallinta parantaa tuottavuutta – poista viestinnän ja projektinhallinnan pullonkaulat Joiqun avulla! 

tiimi ikoni.png
Sky

Liity tuhansien tyytyväisten
käyttäjien joukkoon

Maailman helppokäyttöisin digitaalinen työtila ja viestintäalusta. Nopea ja vaivaton aloitus - käytössä heti.

Maikku Raittimo
Hankekoordinaattori, Visit Arctic Europe

Tuo mielenrauhaa, kun tietää, että kaikki tärkeä tieto on yhdessä paikassa ja helposti löydettävissä. Olemme siirtyneet lähes kokonaan sähköisiin kokousmateriaaleihin, mikä helpottaa työskentelyä ja edistää läpinäkyvää tapaa toimia.

Laura Laine
Kehitysjohtaja

Palvelu on poistanut turhaan projektinhallintaan kuluvan ajan ja sähköpostikaaoksen. Joiqun avulla voimme viestiä ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, joka puolestaan parantaa omaa palvelukokonaisuuttamme. Myös asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palvelun tuomiin hyötyihin.

Mobile Phone Mock-ups

Unohda sähköpostikaaos ja aloita tuottavampi työskentely jo tänään!

Kaikkiin versioihin sisältyy palvelun tärkeimmät perusominaisuudet, rajaton määrä projekteja, viestejä ja tiedostoja. Edulliset pakettimme alkaen 10 käyttäjälle. Lue lisää hinnoittelu-sivultamme.

Joiqu_logo_transp.png

0400 280 065

@Joiqucom

Kasarmintie 21,

FI-90130 Oulu

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirje ....

bottom of page